Want your
own Fotopage?








 
roszana's FotoPage

By: roszana asru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Apr-2011 12:43 Email | Share | | Bookmark
Kem Perdana 2011 : BANYU MANIS BUKIT KERAYONG

 
 
 
View all 14 photos...
Banyaknya halangan nak update FP ni....gambar x mau kuar2.....
Dah 3 hari upload gambar....slow banget.....


Tuesday, 5-Apr-2011 08:16 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Berhari raya tahun 2010

Anak buah suami
Keluarga Nazri
Mak n Ann
View all 12 photos...


Warna tema sempena kete viva ku.....
Adib pun nak warna tema sama mak/paklong, pening maknya melayan.....

anak saudara suami......

sedara mara my side lak....

Ini semua pangkat anak2 sedara....belah suami....

antara hidangan istimewa di hari raya.....sekejap je abis, masa ni monyet2 tu ikut puasa kut...kalau tak abis dah dibedal mereka....


Sunday, 3-Apr-2011 12:58 Email | Share | | Bookmark
Gelagat Orked Al Zahra

 
 
 
View all 12 photos...
Suka tengok gelagat anak kecik ini.....
Buat pengubat hati...




Friday, 1-Apr-2011 22:58 Email | Share | | Bookmark
Warming Up entry......hehe

Check in
Posing sementara tunggu bilik....awal sangat kami sampai
Geram tgk gem...
View all 31 photos...
Dah lama betul tak update cerita dan gambar......mahu dah setahun lebih dah....dah banyak benor sawang....
Sejak berkenalan dengan FB dan menjadi silent reader kepada blog2 yang ada, naik malas lak nak update, lagipun tak pandai cerita macam mereka tu......ahhhh sebenarnya memang dasar pemalas...
Selalu nasihat student.....awak tak pandai, saya boleh tolang tapi kalau awak MALAS, sesiapa pun tak boleh tolong, ini cikgu yang malas ni macamana.....

Jom layar gambar2 masa pergi Phuket......cuti sekolah baru ni....

Duit yang abang beri......100 000 bath....tak abis pun

Berkesempatan di Fanta Sea...

Antara makanan yang dapat dinikmati....laksa, sedap tapi pedas...

Sup ekor.....mula pelik dan takut nak cuba, tapi takut tak datang lagi, try la.....tak rugi,,,,SEDAP

Abang tengah nak pilih untuk aku la tu....


Monday, 8-Feb-2010 08:48 Email | Share | | Bookmark
Sewaktu di Mekah dan hari2 kemuncak

 
 
 
View all 24 photos...
Baru nak bersemangat, line problem lak.....nampak gaya komputer ni nak minta masuk wad....apa2 pun meh lihat gambar kami di Mekah.

sewaktu di Arafah

menuju tempat melontar

di kawasan melontar

bercukur selepas selesai melontar, ada lg 2 perkara wajib yg perlu dilakukan

balik melontar sempat gak kami shopping ...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net