roszana's FotoPage

By: roszana asru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Feb-2010 09:39 Email | Share | | Bookmark
Rasa bersemangat semula....

Dr Halizam...
Kak Aini
Menanti jemaah lain utk pulang
View all 24 photos...
Sewaktu di Madinah dan sekitarnya...

[img]


Wednesday, 23-Dec-2009 22:51 Email | Share | | Bookmark
Alhamdullilah...

Menanti giliran ke Mudzalifah
 
 
View all 12 photos...
Maaf la kerna mengambil masa utk update cerita di Mekah, minggu pertama nak adjust mata ...mengantuk je
Sebenarnya ana dan suami dah selamat sampai ke Malaysia pada 13hb Dis 2009, hari ahad malam isnin, lebih kurang jam 12 malam sampai di rumah....
Harini pula berdebar nak ambil result PMR 2009...macam cikgu lak yg ambil periksa...
buat sementara waktu tgk dulu gambar yg sempat di upload...



Sunday, 25-Oct-2009 01:13 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Pelajar Form 3 selepas PMR 2009

 
 
 
View all 22 photos...
Suku bahagian yang dapat diikuti sebelum berangkat ke tanah suci Mekah...Layar gambar jom..

Jamuan raya program RIMUP bersama SMK Tengku Idris Shah

Persembahan bersama......SMK SKI N SMK TIS


Tarian & nyanyian oleh pelajar2 SMK TIS


Dikir Barat & pertandingan pakaian tradisinol, pelajar2 SMK SKI

Perkhemahan 3 hari 2 malam di banyu manis bukit kerayong..

Chalet yg disediakan

Tapak perkhemahan....
Buat kawan2 semua terimakasih atas iringan doa kalian.....moga kita akan jumpa lagi.....


Tuesday, 13-Oct-2009 21:42 Email | Share | | Bookmark
PMR 2009.....Merdeka

Merdeka.....hehe bukan ana yang merdeka, student 2009 yang merdeka. Cikgunya ada kelas lagi nak di lalui...form 4....
Kalu tahun lepas ok la, cover semua form 3, dah nak pengalaman mengajar menengah atas, ambik ko....
Untuk anak2 PMR 2009


Thursday, 1-Oct-2009 16:00 Email | Share | | Bookmark
Cerita Sebelum Raya

Kalu pijak memang pecah
Sedih tengok
Simen dulu
View all 9 photos...
Story baru dapat update hari ni....buat Yan dan Meen yang dah mengulas....
Jubin tu bukan saja2 nak tukar..... Cuba perhati betul2, jubin akak meletop
Orang yang pasang dulu tak pandai rupanya....melayang duit tahun ni....boleh dikatakan satu rumah nak kena repair jubin tu tapi kena tunggu meletop baru nak repair....tak tercekup RM ku

Nampak tak jubin yang membukit?

Kalu pakar tgk mesti tau apa yang tak kena, I tak tau
Dah alang2 repair tu tukar la juga cat utk ruang tu dan body luar...semua idea my roomate tu la, cuma ana minta kaler purple instead of red dan pujuk2 minta langsir baru

Yang bestnya bunga2 membunga antaranya bunga matahari cantik mengembang, benih ambik dari sekolah cukup minat tengok bulat2 dan kuning2 gitu


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net