roszana's FotoPage

By: roszana asru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-Aug-2008 13:23 Email | Share | | Bookmark
Di hari kemerdekaan

Sedap sangat ke tuuuu
Kebun Orkid
Yang dibawa ke MAHA
View all 14 photos...
Ulang tahun Alin, 10 tahun


Ini pulak budak yang maklong dah lupa, nak gak tiup lilin tapi dah merajuk susuh ho nak pujuk, memang adib tak makan pujuk, sorry lah maklong lupa 28 ogos hari jadi Adib


Memenuhi hasrat mak
Dah beberapa minggu mak minta dibelikan oked putih, c anak lak tak sempat2 nak g beli. So sementara tengah lapang hari ni g le Sg Serdang beli okid, sambil makan soto. Soto ni memang terkenal di area Kapar dan Meru.

Di Kg Sg Serdang ni memang ada satu tempat menjual oked tapi tak banyak pilihan, malas la nak ke Subang @ Sg Buluh. So ambil la apa yang ada. Tempat oked tu dipunyai oleh keluarga India dan oked mereka banyak supply untuk luar.......entah2 Rinnchan pun tak tau ada orang jual oked di sebelah kg dia
Masa nak beli tu nampak la oked yang dijual di MAHA, memang tuanpunya kebun oked ni rajin ke sana sini, masa akhir ana pegi mereka tengah sibuk mengisi oked utk pameran di Kelantan.

Ini je yang along dapat beli untuk mak, lain kali kalau g sg buluh along beli yang cantik banyak ye

Mak tak suke la orkid mak tak mau bunga, baja dah siram dah pun masih tak mau berokid




Acara makan bersama jiran2
Selepas asar kami jiran setanah berkelah belakang rumah.....
Tukang rancangnya adik ipar aku, esah dan orang sebelah rumah kak ida, aku prepare desert je. Dah nak habis baru ingat nak ambik gambar, makanya gambar spegeti, makaroni, nasi kene himpit tak de.... dah abis
Ini dia 2 orang planner


Chempaka turut menyumbang tenaga

Bakar jangan hangusssss


Kepada rakan2 di alam cyber selamat menjalani ibadah puasa dengan jaya. Puasa semua ya jangan makan minum je tinggal yang lain pun tinggal... Ingatan untuk diri sendiri sebenarnya nie


Monday, 18-Aug-2008 05:58 Email | Share | | Bookmark
MAHA menjadi MEGA

Mira, Nurul dan Ann ambik tempat Arie
Ni dah patah balik
Ambil gambar banting je le
View all 11 photos...
Balik je kenduri persandingan Shima kami ke Serdang, namun hajat ke MAHA tak sampaian
Aku ok gak (ye ke?????) tapi suami la frust, dah sampai kalu nak ikut, tapi diarah patah balik kerna tiada parking, dah la sebelum tu puas makan buah langsat, mau taknya, bukannya familiar dgn area Serdang tu.....
Suami kata kita tgk je le kat TV atau di Internet untuk jamu mata
Nasib baik Arie tak ikut, kalu tak mahu monyok muka dia.
Ni je la yang kami dapat, bukti dah sampai

Pulang je la

Sesat di Megamall lak

Keluarga abang Noh

Kami dah siap shopping dok tunggu family bang Noh

Ni kes bosan menanti, mak long pun join sekali


Monday, 18-Aug-2008 03:48 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan 080808

Nak berarak
Emak Pengantin diapit oleh makcik2
 
View all 8 photos...
Pernikahan anak saudara (Shima) dan cucu saudara (Noi - nama betul tak tahu ) sebelah suami diadakan pada hari yang semua orang anggap nombor yang cantik
Sempena hari pernikahan shima, suaminya menempah nombor plet kereta baru mereka. Suami kata pandai budak2 sekarang merancang...

Semasa majlis pernikahan Shima

Majlis perkahwinana disambut pada 17 Ogos 08
Pengantin bersanding

Ni abang pengantin perempuan, Faizul penganti ayah

Berkaca mata tu biras i, mak pengantin

Hah ni pula majlis cucu saudara abang, Ni lah Noi, muda lagi tapi jodohnya cepat

Ni suami Noi, menanti untuk dinikahkan...Sabar bah

Ni bapa pengantin pompuan

Ni la anak saudara suami, ibu pengantin

Majlis persandingan Noi 10 Ogos, masa ni rakan2 glamer FP seperti wawa, nurul fauzana and PI sedang meraih wak kumis dari singapore. Nampak kemesraan yang terjalin hasil perkenalan di alam siber.


Saturday, 16-Aug-2008 23:05 Email | Share | | Bookmark
Alumni di UiTM Sek 17

Cendramata
Posing dalam Dewan Angsana
Our lecturers
View all 10 photos...
Harapan untuk bertemu lebih ramai kekawan tak kesampaian hanya 3 orang dari batch aku nak datang. Ramai dah plan awal g bercuti @ sibuk dengan kenduri kahwin, masing2 dah berjanji dengan keluarga nak makan angin. Lagipun tau majlis ni agak lewat last week baru dapat info....
Tapi bertiga pun menjadik juga kami ni...
Hilang gak rindu nak jumpa kekawan dan Dr Parmjit..
Kuza semakin kurus,datang bersama Afiq, Aija maintain bersama Wana, dah habis baru perasan gambar wana tak dok, sorry wana dan aku gak yang bertambah lebar
Cenderamata dari UiTM

Welcome drink

Sedang mengisi borang pendaftaran

Myself, Ainon Jamilah and Khuzaimah

Dr Parmjit dan Dekan Normah berduet lagi.... lagu Alleycats

Hasil Dr Parmjit, kami dapat sorang satu tau..


Friday, 15-Aug-2008 00:19 Email | Share | | Bookmark
Pelancaran Bulan Kemerdekaan Peringkat Sekolah

Bendera....
Cikgu ambik gambar aku la
Meh cikgu nak 2
View all 12 photos...
Kumpulan Koir Sekolah pimpinan En Wazir

Backup singer

Pelajar2 yang bersemangat

Cikgu pun bersemangat tau..


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net