roszana's FotoPage

By: roszana asru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Jul-2009 14:26 Email | Share | | Bookmark
Sayonara Cikgu Razak.....Sampai Jumpa lagi

Tauke gelang, Asliza bersama Che Ana
Manik buatan Asliza....Ana yang punya
Terus berbakti walaupun penat...
View all 25 photos...
Tengahari tadi bertempat di KEC, ber H-tea lagi kami kerana Cikgu Razak (tauke PA sistem) berpeluang melanjutkan pelajaran di AIB (bakal pengetua gitu )
Tidak ketinggalan didatangkan khas anak2 crew PA (seawal jam 1230 dah tiba)
Macam biasa layar je la foto2 nie..........
Kenangan beramai2 bersama ...

Menikmati hidangan bersama Sara dan Ammar

Ceti jamuan, Pn Jaimah melayani anak2

Bersama anak2 crew PA system mendendangkan lagu alleycats.......

Lagu ini ditujukan khas utk Cikgu Abdul Razak Supajan

Moga kau sukses Jak....


Saturday, 11-Jul-2009 13:46 Email | Share | | Bookmark
Program Teratak Hijaz Kajang...

D teratak Hijaz
Amboi2
Control ayu nampak
View all 15 photos...
Jumaat lalu 10 Julai, keluar dari kelas awal kerana nak berkejar ke Teratak Hijaz di Kajang untuk program perkampungan KRK.
Bertolak dari SKI bersama En Mazlan, (kereta asing2) lebih kurang jam 1140 pg, sampai di Putrajaya hampir jam 115 tgh, punya la tak pandainya kami mencari jalan, sesat (kalu nik kwn kelate aku cakap kenyang makan langsat) jam 245 baru sampai ke tempat tujuan....Fuhhhh lega.... Lepas solat terus ke bilik ceramah, coz aku tak guna ICT, aku guna surau.....tak de kerusi meja untuk student tapi mereka penuh semangat menjawab....tahniah..moga kalian mendapat keputusan yang terbaik...
Sanggup meniarap demi keselesaan

Ni buat kerja ke possing

Bersama anak2 sulung KRK

Izat anak yang pertama yang berjaya melalui rintangan...

Arul berjaya juga...

Berendam dulu "self confidence"


Sunday, 5-Jul-2009 14:28 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Ulang tahun secara jamak

Kek bulan Jun
Kek bulan Julai
Membarbeque lg
View all 9 photos...


IRFAN 1 JUN

ORKED 2 JUN

ELEESYA 3 JUN

NAZRI 16 JUN

NAZRUL 22 JUN

ARIE 23 JUN

MYSELF 2 JULY

BUDI ARMAN 4 JULY

ABANG TOHAR 5 JULY

FATIN 19 JULY

ISMALIA 20 JULY



Monday, 29-Jun-2009 12:58 Email | Share | | Bookmark
Tetamu yang tidak dialu-alukan

Tempohari masa balik dari kerja punya la terkejutnya aku..........
Oh tidak.......garang pulak tu.... sampai aku tertelefon 999 minta bantuan (first time nie.....)
mereka kata kalau tak menyerang mereka tak boleh buat apa........tapi mereka beri no rujukan jika mahu tindakan lanjut dilakukan.... thanks

Tengok la dia bertenggek, panas kut..... nak ber"aircond" gak la tu

Tengok la cara dia pandang, macam aku ni lak tetamu yang tak diundang:-(

Bila di "horn2" punya la dia marah, melompat ke sana sini, nasib baik tak de yang pecah.... kalu tak haru

Masa ni aku pun dah mengeletar gak..... dia macam nak serang aku....

Tapi sejak aku call 999 tak pulak dia datang lagi, cuma abang kata dia dtg waktu pagi lak... lapar agaknya dan kawasannya dah terganggu, almaklumlah Meru dan sekelilingnya dah mula menjadi HUTAN BATU
Tapi kalu tgk betul2, "handsome" gak ye monyet tu, ala2 zorro lg.....

Quote:
Dah boring lak nak update cerita bandung, tapi apa2 pun terima kasih kepada Cikgu Karim (tahniah la kerna dapat melanjutkan pelajaran ke Universiti Kelantan - moga kejayaan bersama anda) kerana sudi menjadi cameraman akak kalu tak mahu muka seposen ni tak ada dalam photo dan Kak Mazidah suami isteri, kerana menumpangkan beg (overweight - berat roda la ) Nanti kita g jalan2 sama2 tapi kalau bawa keluarga mesti lebih menyeronokkan..... tak de la asyik teringat orang yang ditinggalkan


Sunday, 21-Jun-2009 12:51 Email | Share | | Bookmark
Tangkuban Parahu dan Amanda Cake House

Menuju puncak
Siap pak
Terus berjalan
View all 23 photos...
Sampai je dah kena serbu penjaja.... poco dijual Rp100,000 - 4 helai

Lokasi wajib untuk semua pengunjung...kami pun tak lepas peluang gak

Di bawah sana, kawah gunung berapi....aktif lg katanya

Bersama rakan2 sepelancungan, ada tak masuk coz g shopping


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net