roszana's FotoPage

By: roszana asru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Jun-2009 14:37 Email | Share | | Bookmark
Hari ke 2 & 3 (Jakarta - Bandung)

Tawar menawar sedang rancak
Promosi dalam bas..
Posing dulu
View all 30 photos...
Pose2 di hotel Gren Alia Jakarta sebelum pergi ke Bandung


Semasa shopping di Tanah Abang, Jakarta terjumpa lak model2 yang ayu2 untuk tudung

Sedang memujuk tauke langsir...

Berehat utk makan tgh di R&R ke Bandung

Liza dengan sportingnya join concert jalanan

Razak bertemua "Madinah"nya...nasibaik ko tak lupa Sara....

Empat bonda siap utk sambung shopping

Rambang mata di sini, sulamannya cantik dan menempah baju kebaya labuh siap lining cuma Rp80,000 (<RM35). Jahitannya pun cantik

Singgah pula di Pasar baru Bandung, ala2 pasar Khadijah tapi pasar ni 7 tingkat, silap la datang hari Ahad orangnya padat sekali dan bila ada geng yang datang semula pada hari Isnin, kedai lapang, berbelanja pun seronok katanya.... Barangan pun dapat lebih murah dari hari Ahad, lagi tinggi kedai lagi murah...

Tapi berhati2 lah, Cik Mia (ketua rombongan) telah dikelar beg sandangnya tanpa disedari.... hilang h/phone tapi duit simpan tempat lain...so selamat


Monday, 15-Jun-2009 14:25 Email | Share | | Bookmark
Hari 1 (5 Jun 09): Malaysia - Jakarta

 
 
 
View all 10 photos...
Menanti giliran utk check-in bagasi

Pasangan suami isteri melalui imigration

Dua sahabat di dalam kapal Air Asia

Pasangan suami isteri yang ceria, yang bertudung hijau tu terpisah sementara dgn suami...

Wajah2 keriangan, almaklumlah telah selamat tiba di Jakarta Airport Soekarno Hatta

Tak ingat la tugu apa....

Makan tghari di Seri Minang Jakarta.... Lapar ....

Berehat sebentar, baru lepas rembat satu hand bag... lokasi Mangga 2

Menanti kawan2 yang shopping sakan di Mangga 2

Di Mall Senayan, lepas dinner....penat kaki, masing2 mengambil kesempatan
Di Senayan mall ni reganya sama je macam di Malaysia, so shopping mata je la

Masih di Senayan Mall

Nanti sambung lg ya, nak siapkan menanda kertas.... anak murid dah tanya


Thursday, 4-Jun-2009 07:37 Email | Share | | Bookmark
Aku Jutawan????

Balance duit abang, kini ana yg punya
Shas n Jaimah
Fuh....banyaknya duit aku

Cukup besar ke beg nak shopping nanti ... Akak nak ke bandung u, ikut rombongan cik Mia

Minggu pertama percutian dimulai dengan kelas tambahan, kedatangan kelas hadapan macam biasa la, orait je (ramai yang hadir) tapi kelas nun di belakang...... kira guna jari pun masih lebih
Hari selasa yg lalu sempat pergi Putrajaya, ada projek..... punyala susah nak parking, tapi nasibaik bawa 2 org pengiring, tlg tanya mana nak park, dpt la parking ala2 VIP gitu
Pn Norshidah melayan kami dengan baik sekali


Wednesday, 3-Jun-2009 11:11 Email | Share | | Bookmark
Bunga Cinta Ixora

Seronok tgk dia tidur
Menangis pun tak nak buka mata
Ni maklong tgh kacau la ni...
Semalam hanya sempat load gambar je... Ni lah dia....

Anak sapa

Anak sedara terbaru, yang ke 18.....panas2 2 Jun . Ini lah Ana yang sibuk menghitung anak buah, dah tu nak mengumpul anak sendiri dah tak mampu
Yang sebetulnya title di atas bukan nama dia sesaja je Ana and suami bagi nama.... dah rezki kami tiada yang bagi nama anak sendiri. Nama dicipta sempena nama mak dan kakaknya (Dahlia dan Chempaka).... Tapi rasa2nya mamanya tak nak kut. Kemungkinan besar namanya ORKED...
Kita banyak2 bersabarlah ye bang, bukan rezki kita, tapi rumah kita sentiasa riuh dengan budak2 kan w/p bukan hak mutlak kita, rezki kita pada yang lain.....dan Manisah pernah kata sempena hari ibu tempohari "kesempurnaan bukan kita yang menentukan hanya Allah yang mengetahui"
Kami redha w/p dalam hati kekadang berdetik.....kami kan insan biasa


Sunday, 31-May-2009 11:54 Email | Share | | Bookmark
Awal percutian......My Kazen Wed, Hasyim & Raihan Waris

 
 
 
View all 14 photos...





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net