roszana's FotoPage

By: roszana asru

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Apr-2011 22:58 Email | Share | Bookmark
Warming Up entry......hehe

Check in
Posing sementara tunggu bilik....awal sangat kami sampai
Geram tgk gem...
Thai FO....tapi barang mahal gak...
antara bangunan lama yg ada
 
 
Miss A, our tourist guide...not bad
Abg kata kete ni x ada di Msia...ye ke
 
 
Our room
tak tutup tirai...bahaya you...
 
 
Stiker utk tgk show
restoran di Fanta Sea
 
tiger yang ada
Info utk tiger
 
 
kata murah, bila nak beli, naik rege lak
 
 
macam di kelantan lak, org pompuan yg menebar
nak tolong ke?...memantau
 
 
Roti canai Thai, makan dengan susu dan gula...
Jauh2 aku g, menatang ni gak yang aku jumpa.....
Dah lama betul tak update cerita dan gambar......mahu dah setahun lebih dah....dah banyak benor sawang....
Sejak berkenalan dengan FB dan menjadi silent reader kepada blog2 yang ada, naik malas lak nak update, lagipun tak pandai cerita macam mereka tu......ahhhh sebenarnya memang dasar pemalas...
Selalu nasihat student.....awak tak pandai, saya boleh tolang tapi kalau awak MALAS, sesiapa pun tak boleh tolong, ini cikgu yang malas ni macamana.....

Jom layar gambar2 masa pergi Phuket......cuti sekolah baru ni....

Duit yang abang beri......100 000 bath....tak abis pun

Berkesempatan di Fanta Sea...

Antara makanan yang dapat dinikmati....laksa, sedap tapi pedas...

Sup ekor.....mula pelik dan takut nak cuba, tapi takut tak datang lagi, try la.....tak rugi,,,,SEDAP

Abang tengah nak pilih untuk aku la tu....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net